کارشناسان سازباز

سازباز نه تنها برای هنرجویان و نو آموزان حوزه موسیقی خدماتی را ارئه می دهد، بلکه برای نوازندگان حرفه ای و متخصصین فن در صنعت ساز نیز خدمات منحصر به فردی را در نظر گفته است و آنها را به عنوان کارشناس به جامعه موسیقی معرفی می نماید.

خدمات سازباز برای کارشناسان موسیقی

با توجه محتوا محور بودن فعالیت های مجموعه سازباز و تاکید بر تولید محتوای تخصصی و کارشناسانه بر روی ادوات موسیقی جهت کمک به هنرجویان در انتخاب صحیح و آگاهانه محصول مناسب، بستری برای نوازندگان و کارشناسان موسیقی فراهم شده است تا علم و دانش خود در حوزه موسیقی، صنعت ساز و ساز سازی را به گوش همگان برسانند و به عنوان متخصص فن در بازار موسیقی مطرح شوند. از این رو سازباز ضمن دعوت از کلیه کارشناسان تخصصی حوزه ساز و موسیقی جهت پیوستن به خانواده کارشناسان مجموعه سازباز، خدمات زیر را برای آنها در نظر می گیرد.

  • ساخت صفحه شخصی کارشناس بر روی وبسایت سازباز (شامل تصویر شخصی و بیوگرافی هنری) جهت آشنایی بیشتر هنرجویان با کارشناسان موسیقی
  • ضبط ویدیو کارشناسی (Review) از بررسی های کارشناسان بر روی ادوات موسیقی در استودیو سازباز
  • انتشار ویدیوهای ضبط شده در فضای وب ( از جمله: آپارات، Youtube و …)
  • انتشار ویدیو در فضاهای مجازی مجموعه سازباز و منشن کردن صفحات اختصاصی کارشناسان

    نمونه ویدیو کارشناسی

    کارشناسان سازباز

    محمد نایینی

    نوازنده سنتور

    احسان زند

    نوازنده کمانچه
    احسان زند

    آرش کریمی

    نوازنده گیتار
    آرش کریمی

    اکبر خانی

    نوازنده دف
    اکبر خانی

    اکبر خانی

    نوازنده دف
    اکبر خانی
    اکبر خانی هنرمند شهر اصالت و فرهنگ، سنندج، که در سال ۱۳۸۴ از خانقاه وارد موسیقی سنتی ایران گشته، در استان بوشهر، به عنوان نوازنده ریتم و تکنواز گروه خان نیروگاه اتمی بوشهر، فعالیت هنری خود را آغاز کرد. در دوران خدمت سربازی و بعد از آن به صورت رایگان به منظور خدمت به همشهری های خود به تدریس ساز دف در سنندج پرداخت. نوازندگی او در مستند دف به روایت بیژن کامکار به کارگردانی مهدی طالبانی و توضیحات استاد کامکار(پخش در شبکه رادیو عراق و اکران دردفتر مرکزی روزنامه ایران) به نمایش در آمده است. وی سال ۱۳۹۵ ساکن تهران گردید و تدریس را در اموزشگاه موسیقی فیروزی شروع کرد . او همچنین گروه کوبه ای لیوا را تاسیس و در آن به فعالیت هنری پرداخته است. وی همراه با گروه هایی در راستای اجرا و تکنوازی در دانشگاه هنر تهران ، سرای فردوسی و.....همکاری کرده است .

    آرش کریمی

    نوازنده گیتار
    آرش کریمی
    آرش کریمی متولد سال ۱۳۶۹ میباشد. وی نوازندگی گیتار را در سال۸۳ نزد استاد حامد فراهانی شروع کرد و پس از گذراندن دوره مقدماتی نوازندگی، گیتار کلاسیک را با استاد کیوان میر هادی ادامه داد. در سال ۸۵ با هنر نوازندگی فلامنکو آشنا شد و نوازندگی فلامنکو را با استاد بهرام آقاخان شروع کرد. در سال ۸۷در مسابقات گیتار فلامنکو(گیتار برتر) به داوری استاد بهرام آقاخان، مهدی محققی، سیمون آیوازیان و کیوان میر هادی باعنوان فینالیست و به عنوان نفر سوم این مسابقات نائل آمد و در همان سال شروع به تدریس در آموزشگاه موسیقی دیلمان با مدیریت جناب آقای نوروزی کرد. او پس از آن در اجراهای صحنه ای متعددی شرکت کرد و در سال ۹۲ به عضویت خانه موسیقی در آمد. او همچنین عضو مدرسان انجمن صنفی هنرمندان موسیقی fim مباشد. در سال ۹۳ نفر اول مسابقات مگتان۹به داوری احسان فرامرزی پور و کیوان میر هادی و محسن بختیاری شد. وی همچنین در سال ۹۵نفر دوم مسابقات کشوری گیتار کاسپین به داوری آقایان کامبیز پاکان، محمد موذن و محسن بافنده شد. آرش کریمی موسس و سرپرست گروه موسیقی هیوا نیز میباشد که هم اکنون در غالب کنسرت مشغول به فعالیت می باشد. او از سال ۸۹ به مدت ۶ سال در آموزشگاه دلنواز(راست پنجگاه سابق) مشغول تدریس بود و همچنین تدریس در آموزشگاه های دیلمان-طیبی، پورفردیس-ملک مسعودی پاسدران ،آوای شهریار،رامشگران و.. را در کارنامه خود دارد.

    احسان زند

    نوازنده کمانچه
    احسان زند
    احسان زند متولد سال ۱۳۶۴ می باشد. شروع یادگیری کمانچه را از سال ٨١ با استاد علی اکبر شکارچی آغاز کرد. سپس آموزش را در محضر استاد هادی منتظری به مدت ٧ سال ادامه داد. وی در ادامه به مدت ٢ سال در محضر نگار خارکن و اردشیر کامکار، و همچنین یک دوره تحلیل ردیف با استاد مجید کیانی گذرانده است.اجرای کنسرتهایی در داخل و خارج کشور و همچنین تدریس در آموزشگاه های تهران از دیگر فعالیتهای احسان زند میباشد.

    محمد نایینی

    نوازنده سنتور
    از ۱۲ سالگی نوازندگی سنتور رو شروع کردم. تمام کتاب های پایور، ابوالحسن صبا و ردیف میرزا عبدالله رو زدم. در سن ۲۰ سالگی یه کارگاه ساخت سنتور راه اندازی کردم و به همراه شریکم مضراب و سنتورهای حرفه ای میساختیم. کارهای فنی و عملیاتی رو شریکم انجام میدادن و ارتباط با نوازندگان و مشتریان و بازار رو من انجام میدادم. به همین خاطر سازهای بسیار زیادی دیدم و دقیقا میدونم که مشکل هر ساز کجا هستش. مدت یکسال در کنار استاد سیامک آقایی طراحی مضراب حرفه ای کردیم و به همراه استاد اردوان کامکار اون مضرابها رو به تولید انبوه رسوندم. سازندگان زیادی به من مراجعه کردند تا بتونیم کمک کنیم ساز بهتری بسازن و امروز بسیاری از اونها از سازندگان مطرحی هستند که خیلی از اونها در سایت ساز۲۴ معروف شدن. امیدوارم روزی بیاد که تمام سازندگان سنتور روی سایت ساز۲۴ کارهای هم رو ببینند و این کمک کنه صنعت ساخت سنتور پیشرفت کنه.

    آیدین شفایی

    نوازنده کاخن
    آیدین شفایی

    پروین ذوقی

    نوازنده سه تار
    پروین ذوقی

    تورج توسلینیا

    نوازنده گیتار
    تورج توسلینیا

    حسین صالحی

    نوازنده کوبه‌ای
    حسین صالحی

    حسین صالحی

    نوازنده کوبه‌ای
    حسین صالحی
    حسین صالحی متولد سال ۱۳۶۶ میباشد. او دارای مدرک کارشناسی تکنولوژی معماری بوده و موسیقی را با نواختن ساز تنبک آغاز کرده است. از سال ۱۳۷۸ به فراگیری دف نزد کیوان علیمحمدی پرداخت و پس از گذراندن دوره کوتاه آموزشی به همکاری با وی مشغول شد. همچنین دوره تکمیلی نوازندگی کاخن و ریتم نوازی را نزد استاد حکیم لودین سپری کرد. وی سابقه همراهی با ارکستر هنرجویان هنرستان صدا و سیما ،ارکستر آوازی تهران به سرپرستی میلاد عمرانلو، ارکستر انجمن موسیقی شهریار، ارکستر شهراب و اجراهای متعدد در صدا و سیما و رادیو و همچنین همکاری با خوانندگانی چون جمشید عزیزخانی، علی رضا وکیلی من و محسن میرزا زاده را در کارنامه خود دارد. او از سال۱۳۸۱ به تدریس ساز دف و اودو در فرهنگسرا ها و آموزشگاه های مختلف موسیقی پرداخت. همچنین از سال ۱۳۹۴ در کشور ترکیه به ادامه فعالیت موسیقی خود پرداخته و با گروه های ایرانی و ترک همکاری داشته است و در آموزشگاه موسیقی (besiktasmuzik.com) به تدریس دف و سازهای کوبه ای پرداخت و با سایت فروش آلات موسیقی (ethnicmusicshop.com)به عنوان آرتیست سازهای کوبه ای همکاری داشته است. از دیگر فعالیت های او می توان به همکاری با کمپانی پادوک به عنوان آرتیست مدل سازهای کوبه ای اشاره کرد.

    تورج توسلینیا

    نوازنده گیتار
    تورج توسلینیا
    تورج توسلی نیا متولد ۱۳۵۷ در شهر گرگان میباشد. وی دارای مدرک تحصیلی کارشناسی هنر از دانشگاه شیراز میباشد، او فعایت هنری خود را با آموزش گیتار نزد پدر خود، رحمت توسلی نیا آغاز کرد؛ همچنین آموزش پیانو را در محضر استاد حسین طاهری و استاد عطا یعقوبیان دیده است. وی همچنین آهنگسازی و نوازندگی برای صدا و سیما و همکاری و نوازندگی با خواننده هایی چون بهنام صفوی، مجتبی کبیری، حمید خندان، مهدی مقدم، امین رستمی، مهرزاد اصفهانپور، شهرام ملک زاده و ...را در کارنامه خود دارد.

    پروین ذوقی

    نوازنده سه تار
    پروین ذوقی
    پروین ذوقی دارای کارشناسی موسیقی از هنرستان عالی در رشته نوازندگی سه تار میباشد. وی سابقه تدریس در آموزشگاه راست پنجگاه، هنرکده کیمیا، آموزشگاه هنر فارابی، آموزشگاه دیبا، مدرسه راهیان معرفت را دارد. از فعالیت های هنری او میتوان به یادگیری آواز و تعلیم صدا نزد اساتیدی چون خانم هنگامه اخوان، آقای ایرج خواجه امیری، آقای حسین علیشاپور، خانم غلامی، آقای کیاپاش و .. اشاره کرد. او همچنین نوازندگی ساز سه تار را در محضر اساتیدی چون آقای بهداد بابایی، آقای کیاپاشا، آقای وادانی وآقای مهدی رستمی فرا گرفته است. از دیگر سوابق او می توان به فعالیت در ارکسترآکادمیک تهران، گروه چپکوک، موسیقی تآتر و اجراهایی برای بانوان با گروه موسیقی دل آوا اشاره کرد.

    آیدین شفایی

    نوازنده کاخن
    آیدین شفایی
    آیدین شفایی متولد ۱۳۶۶ است. وی که فارق التحصیل در رشته حسابداری از دانشگاه تهران میباشد، فعالیت هنری خود را با فراگیری سازهای کوبه ای به صورت خودآموز از سال ۱۳۸۴ آغاز کرد. پس از چند سال به فعالیت حرفه ای از سال ۱۳۸۷ پرداخت. از سابقه فعالیت های او می توان به همکاری با گروه نت هشتم، گروه شروند، گروه شاهو، گروه پالت، گروه بمرانی، گروه محمد آزمند، مهرداد پاکباز، پدرام فلسفی، آرام روحانی، ماهان میرعرب، حمزه یگانه، شهریار صیقلانی، سینا سرلک، بهنام صفوی، حمید بهروزی‌نیا، گروه کر آوای ماهان و گروه فلامنکو آندلس اشاره کرد.

    ساغر شفیعی

    نوازنده سنتور
    ساغر شفیعی

    سروش کرمانی

    نوازنده تنبک و دف
    سروش - کرمانی

    سعید بنی هاشمی

    نوازنده سه تار
    سعید بنی هاشمی

    سهیل SOS

    نوازنده Player & Controller
    سهیل

    سهیل SOS

    نوازنده Player & Controller
    سهیل
    سهیل صمدزاده یقینی متولد سال ۱۳۶۵ در تهران میباشد. او با نام هنری sos فعالیت خودش را از سال ۱۳۸۲ به عنوان دیجی شروع کرد. وی همکاری متعددی با خواننده هایی چون حامد همایون (غیر رسمی)، علی زند وکیلی (رسمی) و سهراب پاکزاد (رسمی) در کارنامه خود دارد. او در سال ۱۳۹۶ نفر سوم مسابقات ریمیکس جان دایون در لیبل indabamusic شد. این عنوان باعث شد که بتواند به عنوان طراح سیستم های صدا کمپانی adamson کانادا مورد معرفی قرار بگیرد و در دوره های آن کمپانی شرکت داشته باشه. وی همچنین در شهریور سال ۱۳۹۷ توانست به عنوان اولین دیجی در برنامه زنده شبکه های صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به صورت زنده به اجرای موزیک الکترونیک بپردازد، در آذر ۱۳۹۷ نفر اول مسابقات دیجی آیسی مانکی شد. در همین سال هم به عنوان آرتیست رسمی کمپانی Reloop آلمان انتخاب شد. او در طی سال های فعالیت خودش توانست در برنامه های زنده ی شرکت هایی نظیرMSI ,HAYP ,Lion of perches ,samsong حضور داشته باشد و این فعالیت ها هم اکنون نیز ادامه دارد.

    سعید بنی هاشمی

    نوازنده سه تار
    سعید بنی هاشمی
    سعید بنی هاشمی متولد سال ۱۳۶۲ میباشد. وی دارای مدرک کاردانی از هنرستان عالی موسیقی(واحد یازده) و دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه هنر تهران در رشته موسیقی می باشد. او موسیقی را از چهارده سالگی با ساز سه تار اغاز کرد و از محضر اساتید به نامی بهره برده است که از جمله آن ها میتوان به هوشنگ ظریف، محمد رضا لطفی، حسین علیزاده ، معصومه مهرعلی ، محمد فیروزی، بهروز همتی و بهنام وادانی اشاره کرد. وی بغییر از ساز سه تار و تار آشنایی با ساز ویلن را هم دارد و از محضر اساتید این ساز نیز بهره برده است. کسب مقام اول در رشته نوازندگی سه تار در جشنواره دانشجویان بین کشوری در سال ۱۳۹۱ و اجراها و ضبط های مختلف با گروه ها و ژانرهای گوناگون موسیقی از جمله گروه پل (نوازنده سه تار)، گروه هوم (نوازنده سه تار)، گروه ادیب (سرپرست گروه ادیب از سال هشتاد و هفت تا نود نوازنده بم تار و سه تار)، گروه سماع دل (سرپرست گروه از سال نود و یک تا نود و سه , نوازنده تار و سه تار)، گروه شب پره (نوازنده ویلن) از دیگر فعالیت های وی میباشد.

    سروش کرمانی

    نوازنده تنبک و دف
    سروش - کرمانی
    سروش کرمانی در خرداد ماه سال ۱۳۶۶ در تهران به دنیا آمده است. وی که فارغ التحصیل در رشته های مهندسی مکانیک و مدیریت اجرایی از دانشگاه تهران می باشد، فعالیت هنری خود را از ۱۱ سالگی با فراگیری ساز تنبک نزد استاد خسروبیگ آغاز کرد و پس از چندی به یادگیری سازسه تار نزد اساتیدی چون محمد دلنوازی و محمد فیروزی پرداخت. در راستای علاقه وی به فراگیری هرچه بیشتر ساز های کوبه ای، در سال ۱۳۸۵ مفتخر به یادگیری ساز دف نزد خاندان ناظری گشت و پس از آن از محضر اساتیدی چون شهریار نظری بهره برد. لازم به ذکر بوده که وی بنیانگذار و سرپرست گروه موسیقی سراب بوده و علاوه بر ساز های فوق، نوازنده سازهای گیتار، کاخن، داربوکا، اودو، طبلک و ... نیز می باشد.

    ساغر شفیعی

    نوازنده سنتور
    ساغر شفیعی
    ساغر شفیعی متولد سال ۱۳۶۹ میباشد. وی دارای مدرک کارشناسی مهندسی عمران از دانشگاه اصفهان و همچنین دارای مدرک کاردانی موسیقی از دانشگاه فرهنگ و هنر شماره ۱ اصفهان میباشد. او همچنین نوازنده و مدرس ساز سنتور و همچنین مربی موسیقی کودکان است. از دیگر فعالیت های او میتوان به دبیر و نویسنده بخش موسیقی سایت ستاره اشاره کرد.

    علی گرامی

    نوازنده اودو/ کوزه
    علی گرامی

    علی میرکی

    نوازنده سنتور
    علی میرکی

    علی نوریان

    نوازنده تار و سه تار
    ali

    کاوه صالحی

    نوازنده تار و سه تار
    کاوه صالحی

    کاوه صالحی

    نوازنده تار و سه تار
    کاوه صالحی
    کاوه صالحی در دی ماه ١٣۶٢ به دنیا آمده است. وی فراگیری مقدمات موسیقی را از سال ١٣٧٢ با ساز سنتور نزد استاد رسول ایزدیار آغاز کرد. سپس شروع به یادگیری ساز تار و سه تار را از سال ١٣٧٣ نزد استاد اردشیر قهاری و استاد هوشنگ فراهانی آغاز کرد و دوره های عالی را نزد استاد کیوان ساکت، استاد فریبرز عزیزی و اقای آریا پیرعطایی گذراند. او همچنین اصول ساز سازی تار و سه تار را نزد استاد رسول جلیلوند و استاد جهانشیر بدیعی آموزش دیده است. از دیگر فعالیت های هنری او میتوان به انتشار البوم تکنوازی تار بنام زخمه بر تار در سال ١٣٩٢، انتشار آلبوم این هم حکایتی است در سال ١٣٩۶ و دریافت جایزه باربد برای بهترین اهنگسازی معاصر در سال ١٣٩۶ اشاره کرد.

    علی نوریان

    نوازنده تار و سه تار
    ali
    علی نوریان متولد شهریور ۱۳۶۰ است. وی که دارای کارشناسی نوازندگی موسیقی ایرانی از دانشگاه هنر تهران و مدرسان هنرستان هنرهای زیبا – کرج میباشد، آشنایی او با موسیقی از سال ۷۲ با ساز سه تار اغاز شد. سال ۷۴ به دلیل علاقه بسیار به ویولن به فراگیری این ساز نزد اردشیر کامکار پرداخت. در کنار ویولن به یادگیری ساز تنبور نیز مشغول شد و در نهایت در سال ۷۶ تصمیم به یادگیری ساز تار گرفت و از محضر نوازندگان مختلف، ابتدا در کلاسهای آزاد و بعدها در محیط کنسرواتوار تهران و دانشگاه هنر بهره برد. او از سال ۷۸ تا ۸۰ با گروه‌های مختلف همکاری داشت ولی از سال ۸۰ به بعد، آشنایی اش با آقای فریبرز عزیزی باعث تعییر نگرش او به نوازندگی ساز تار شد و به مرور از فضای اجرا جدا شد و به یادگیری شیوه های مختلف نوازندگی و تصحیح تکنیک پرداخت. در این مدت مشغول به تدریس شد و همچنین نوازندگی سه‌تار را جدی‌تر از سر گرفت. وی به لطف محیط دانشگاه و هم‌صحبتی با نوازندگان سازهای دیگر با شیوه تدریس یهودی منوهین آشنا شد و تصمیم به تدوین اصولی بر پایه فیزیک ساز و بدن نوازنده برای نوازندگی تار گرفت که همچنان به کامل‌تر کردن آن در کنار نوازندگی و تدریس مشغول است.

    علی میرکی

    نوازنده سنتور
    علی میرکی
    علی میرکی دارای مدرک کارشناسی آهنگسازی و کارشناسی معماری میباشد. وی آموختن سنتور را از سال ۱۳۷۹ نزد سعید صیاد(از تعلیم دیدگان مکتب استاد پایور)و علی طهمورثی(مسلط به شیوه استاد مجید کیانی) شروع کرد، سپس برای آشنایی با دیگر شیوه های سنتورنوازی تاکنون از محضر اساتیدی چون سعید ثابت، سیامک آقایی، اردوان کامکار و مجید کیانی بهره برده است. از دیگر فعالیت های او می توان به اجرای کنسرت در تهران و شهرستان با گروه های پرساووش، شهریاران، بیداد و ... و بیش از ۱۳ سال سابقه تدریس در آموزشگاه های تهران و حومه اشاره کرد.

    علی گرامی

    نوازنده اودو/ کوزه
    علی گرامی
    علی گرامی متولد سال ۱۳۶۰ در شهر تهران است . او مدرس ریتم، سازهای دارامز و اودو(کوزه) میباشد. از فعالیت های او میتوان به آرتیست رسمی کمپانی دویک اشاره کرد.

    محمد حسین فرهنگیان

    نوازنده تار
    محمد حسین فرهنگیان

    معین زینعلی

    نوازنده سنتور
    معین-زینعلی

    نوید اسکندری

    نوازنده سنتور
    نوید اسکندری

    سینا زندیه

    تئوریسین و آهنگساز
    سینا زندی

    سینا زندیه

    تئوریسین و آهنگساز
    سینا زندی
    سینا زندیه وکیلی متولد فروردین سال ۱۳۷۲ در شهر تهران است. اولین مواجهه واقعی وی با موسیقی، یادگیری خصوصی ساز کیبورد در سنین کودکی (۹ تا ۱۱ سالگی)، زیر نظر خانم نیلوفر کشتیاری و هم چنین کسب تجربه اجرای زنده (بصورت سولو و گروهی) در فرهنگسراهای "ارسباران" و "اندیشه" تهران بود. سالها بعد و در سن ۱۸ سالگی، نزد استاد محمدرضا صادقی به یادگیری تکنیک های آوازی (دوره صداسازی) پرداخت و در همین حین به تشویق ایشان و در راستای علاقه‌مندی اصلی خود، به خودآموزی علوم پایه موسیقی (تئوری موسیقی، سلفژ و مبانی آهنگسازی) مشغول شد. در ۲۰ سالگی، در یک دوره کوتاه یکساله، دوره های تکمیلی پیانو و هارمونی را نزد آقایان ماکان نیک بین و علیرضا شریعتی گذراند و رپرتوار قطعات کلاسیک پیانو را تا حدی کار کرد. او همکاری با گروه توسعه دهنده نرم افزار اینسایتل و آهنگسازی برای چند اپلیکیشن بازی موبایل ساخته شده توسط این شرکت را از تجربیات ارزشمند خود می‌داند. وی هم چنین از سال ۱۳۹۳ به تدریس خصوصی علوم تئوریک موسیقی و سلفژ و هم چنین تدریس پیانو به هنرجویان مبتدی و متوسطه مشغول است.

    نوید اسکندری

    نوازنده سنتور
    نوید اسکندری
    نوید اسکندری متولد سال ۱۳۷۰ در شهرستان کوهدشت لرستان میباشد. وی نواختن ساز را از ۹ سالگی به صورت خودآموز آغاز کرد. پس از اخذ دیپلم، برای آموختن تخصصی ساز سنتور به تهران مهاجرت کرد و نزد اساتیدی چون پشنگ کامکار، اردوان کامکار، مهیار طریحی، پویا سرایی و سیامک آقایی به آموختن سنتور پرداخت. او هم زمان به مدت ۵ سال در کارگاه سازگری استاد سیروس رضوانی به آموختن روش های ساخت سنتور پرداخت. وی همچنین دارای مدرک کارشناسی نوازندگی ساز ایرانی از هنرستان عالی موسیقی می باشد.

    معین زینعلی

    نوازنده سنتور
    معین-زینعلی
    معین زینعلی متولد مرداد ۱۳۷۱ میباشد. آشنایی وی با موسیقی از سال ۱۳۸۶ با ساز سنتور زیر نظر استاد نوری به صورت متد گوشی آغاز شد که این آموزش حدود ۲ سال به طول انجامید. سپس وی به صورت خود آموز از سایت های آموزشی و در حدود ۱ سال با متد آموزشی آکادمیک آشنا شد. در سال ۱۳۹۰ آموزش ساز گیتار را با استاد مجید زرین صدف شروع کرد که این آموزش تا سال ۹۲ ادامه یافت.

    محمد حسین فرهنگیان

    نوازنده تار
    محمد حسین فرهنگیان
    محمد حسین فرهنگیان متولد سال ۱۳۷۳ میباشد. وی موسیقی را از کودکی با نواختن دف و تنبک نزد پدرش فرا گرفت، سپس در سن ۸ سالگی به نواختن تار و سه تار روی آورد. در این راه از وجود اساتیدی چون هوشنگ فراهانی، محمد رضا لطفی و حسین علیزاده بهره برد. او علاقه بسیاری به نواختن آثار دوره قاجار داشت و سبک نوازندگان آن دوره از جمله آقا میرزا حسین قلی را تقلید می نمود، همچنین شیوه های مختلف نوازندگان معاصر ، مانند استاد جلیل شهناز، استاد بیگجه خانی، فرهنگ شریف، لطف الله مجد ، علی اکبر خان شهنازی و ...را دنبال کرده است. او در سن ۱۳ سالگی با استاد سیاوش نوروزی آشنا شد و ساختن تار را نزد ایشان فراگرفت و تا امروز نیز با ایشان همکاری دارد.وی همچنین کنسرت های متعددی در تهران و کرج را سرپرستی و اجرا کرده است.